2018. máj 27.

Akár a bajnoki cím is eldőlhet

írta: sporthungaria
Akár a bajnoki cím is eldőlhet

Ha a Fradi ma elbukik, a Videoton a bajnok

VIDEOTON FC – BUDAPEST HONVÉD

 

videotonhonved_24_hu.jpg

(kép forrása: 24.hu)

 

A bajnokesélyes Videoton és a tavalyi bajnok Budapest Honvéd csatájával zárul majd az OTP Bank Liga 32. fordulója. Akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet a holnapi nap folyamán, ha a Videoton együttese behúzza a Honvéd elleni bajnoki mérkőzést, és a Fradi kikap vagy csak döntetlenre hozza a Diósgyőr elleni meccset, akkor az utolsó forduló eredményeitől függetlenül már a zsebükben érezhetik az aranyat. Kérdéses persze mennyire adja majd magát könnyen az NB1 tavalyi bajnok csapata akik épphogy őrzik jelenlegi bronz pozíciójukat (nyakukon liheg a DVSC és az Újpest is mindössze 1-1 ponttal lemaradva). Egy esetleges Vidi botlás és egy Fradi feltámadás mindenképpen új izgalmakat hozna az utolsó fordulóra nézve minden szurkoló számára.

A két csapat egymás elleni jubileumi 100. összecsapása lesz a vasárnapi. Az örökmérleg nyelve a kispestiek felé billen, az eddigi 99 összecsapásból 46 Honvéd, 35 Vidi siker és 18 döntetlen született. A Videoton és a Honvéd legutóbbi egymás elleni két mérkőzésén egy döntetlen (1:1) illetve egy Videoton siker (1:4) született.

 

 

2018.05.27 - 19:30

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

Játékvezető: ANDÓ-SZABÓ SÁNDOR

Tartalék játékvezető: KÓBOR PÉTER

Asszisztensek: MÁRKUS TAMÁS, VÍGH-TARSONYI GERGŐ

Alapvonali játékvezetők: SZŐTS GERGELY, VAD II. ISTVÁN

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

sport foci mlsz futball football labdarúgás meccsnap fehérvár videoton kispest honved honvéd vidi sportblog matchday NB1 magyarbajnokság sporthungaria otpbankliga budapesthonvéd hungarianfootball otpbankliga32 budapesthonved videotonfc