2018. máj 27.

Arany álmok után a bronz a tét

írta: sporthungaria
Arany álmok után a bronz a tét

A szerdai Magyar Kupa győzelem után a bajnokságban a dobogó a cél

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC – ÚJPEST FC

 

ujpest-mezokovesd_m4sport_hu.jpg

 

(kép forrása: m4sport.hu)

 

Az Újpest csapata szerdán a Puskás Akadémiával játszott Magyar Kupa döntőt s, történelmük során 10. alkalommal hódíthatták el a becses serleget, ráadásul legnagyobb ősi riválisuk otthonában, a Groupama Arénában. Az arany álmokból felébredve immáron a bronz érem lehet a következő céljuk a liláknak, akik csak úgy, mint a Loki is mindössze egyetlen ponttal vannak lemaradva a jelenlegi harmadik helyezett Honvédtól. Ám nekik sem lesz könnyű dolguk, a hazaiak ugyanis mindenképpen a győzelemre fognak hajtani, hiszen ha a Balmazújváros és a Vasas is nyer vasárnap, akkor bizony könnyen a kiesés szélére sodródhat a Zsóry együttese (jelenleg 37 pont, 8. hely), ők sem fogják tehát könnyen adni magukat.

Legutóbbi mérkőzésükön 2:3- as Mezőkövesdi siker született, egymás elleni mérlegük pedig 7 meccsből 5 Újpesti győzelem 1 Mezőkövesdi és egy döntetlen.

 

2018.05.27 - 17:00

Mezőkövesd, Mezőkövesd Városi Stadion

Játékvezető: KASSAI VIKTOR

Tartalék játékvezető: FARKAS BALÁZS

Asszisztensek: TÓTH II. VENCEL, HORVÁTH RÓBERT

Alapvonali játékvezetők: KARAKÓ FERENC, URBÁN ESZTER

Szólj hozzá

sport foci mlsz futball meccsnap mezőkövesd ute labdarugas ufc ujpest ujpestfc sportblog matchday NB1 sporthungaria otpbankliga mezőkövesdzsóry hungarianfootball otpbankliga32