2017. aug 19.

Megtört a jég!!!!

írta: sporthungaria
Megtört a jég!!!!

Szezonbeli első győzelmét szerezte meg a DVSC csapata az OTP Bank Liga 6. fordulójában!!!!

Megtört a jég! Már nem nyeretlen a Debrecen!

Az OTP Bank Liga 6. fordulójának pénteki játéknapján a DVSC 4-1-es csapást mért a Vasas csapatára a Nagyerdei Stadionban, ezzel megszerezve szezonbeli első győzelmét.

 

DVSC – VASAS FC

lokihaon_hu.jpg

(kép forrása : haon.hu)

 

A Debrecen – Vasas találkozó elején talán senki sem gondolta volna, hogy a Loki ekkora fölénnyel fogja verni az angyalföldi gárdát, arra pedig főleg nem, hogy már az első félidőben el is döntik a mérkőzést. Pedig így lett.. a hazaiak a 27. percben jutottak büntetőhöz, amelyet Tőzsér Dániel értékesített, három perccel később pedig Justin Mengolo révén duplázta meg az előnyét a Debrecen.A három perc alatt kapott két gól után Michael Oenning együttese teljesen szétesett, láthatóan nagy volt a fejletlenség a Vasas játékában, amit a cívisvárosiak rendkívül jól kihasználtak, ezáltal még további két góllal örvendeztették meg szurkolóikat.(Varga 36., Tőzsér 43.). A második játékrészben a fővárosi piros-kékek már csak a becsületükért küzdöttek és Szivacski Donát 66. percben szerzett góljával legalább szépíteni tudtak, ám ennél többre már nem futotta.A debreceniek magabiztosan őrizték előnyüket a mérkőzés végéig és végül bezsebelték szezonbeli első győzelmüket és a vele járó 3 pontot.

 

 

Szólj hozzá

foci magyarfoci mlsz hungary futball debrecen football labdarúgás angyalföld loki nb1 piros kék Vasas HUN DVSC magyarbajnokság nagyerdei stadion otpbankliga vasasfc hungarianfootball otp6 labdarúgó nb1