2017. aug 18.

Az OTP Bank Liga 6. fordulója előtt!!!!

írta: sporthungaria
Az OTP Bank Liga 6. fordulója előtt!!!!

2.rész

A Fradi tegnap 2-0-s győzelemmel indított a Haladás ellen a 6. forduló nyitómeccsén, az OTP Bank Liga pedig robog tovább, a pénteki játéknapon a Debrecen fogadja a Vasas együttesét a Nagyerdei Stadionban.Lássuk milyen esélyekkel vág neki a találkozónak a két csapat.

 

DEBRECENI VSC – VASAS FC

dvscvasas_vasasfc_hu.jpg

(kép forrása : vasasfc.hu

A tabella 11. helyén álló DVSC fogadja az 5. helyezett Vasast a Labdarúgó NB I 6. fordulójában.A Loki még nyeretlen az idei kiírásban, két döntetlen, három vereség és szerény 2 pont a jelenlegi mérlegük.Ez valljuk be őszintén nem éppen a Debrecenhez méltó szereplés és sürgősen győzelmekre és pontokra lenne szükségük a folytatásban, hogy kimásszanak ebből a nagyon mély gödörből.Ám, koránt sem biztos, hogy rossz sorozatukat a Vasas ellen fogják megszakítani, a fővárosi piros-kékek ugyanis eléggé előkelő (4. ,a tegnapi Fradi – Haladás meccs után 5.) helyről várják a folytatást, az élbolyból.Az Angyalföldi gárda mérlege 5 fordulót követően két győzelem, két vereség és egy döntetlen. A két csapat egymás elleni örökmérlege : 75 mérkőzés, 28 Debreceni ,29 Vasas győzelem és 18 döntetlen.

 

A mérkőzést 19:30-tól az M4 SPORT élőben közvetíti!!!!

Szólj hozzá

sport foci magyarfoci mlsz futball debrecen football labdarúgás angyalföld vasas nb1 6.forduló Loki DVSC magyarbajnokság m4sport nagyerdei stadion sporthungaria otpbankliga vasasfc hungarianfootball otpbankliga6