2017. aug 19.

Az OTP Bank Liga 6. fordulója előtt!!!!

írta: sporthungaria
Az OTP Bank Liga 6. fordulója előtt!!!!

3.rész

A Ferencváros, a Haladás, a Debrecen és a Vasas már letudta az OTP Bank Liga 6.fordulóját.

A szombati játéknapon pedig a Mezőkövesd, a címvédő Honvéd, a sereghajtó Puskás Akadémia, az újonc Balmazújváros, és a zárt kapuk mögött játszó Újpest és Diósgyőr a soros.

Lássuk milyen esélyekkel várják a csapatok az összecsapásokat.

 

Mezőkövesd Zsóry – Budapest Honvéd

mezokovesd-honvednso_hu.jpg

(kép forrása : nso.hu)

 

A címvédő és egyben jelenleg listavezető Budapest Honvéd csapta látogat Mezőkövesdre a Labdarúgó NB I 6. fordulójának szombati játéknapján.A Zsóry mérlege az idei szezonban eddig két győzelem, két döntetlen és egy vereség, a kispestieké pedig három győzelem és két döntetlen.A két csapat előző szezonbeli mérkőzésén a Honvéd 5-1-re nyert a Mezőkövesd otthonában. A piros-feketék öt fordulót követően 11 ponttal vezetik a bajnokágot, a kövesdiek pedig 7 ponttal a 6. helyen állnak a tabellán.

 

A Mezőkövesd Honvéd elleni bajnokiját a televízió nem közvetíti, ám az m4sport.hu oldalán élőben követhetik az összecsapást!!!!

 

Puskás Akadémia FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

balmazpuskas_pfla_hu.jpg

(kép forrása : pfla.hu)

 

Újoncok csatája a 6.forulóban, avagy Felcsútra érkezik a Balmazújváros.A Pintér Attila vezette Puskás Akadémia ebben a szezonban még nyeretlen, 5 fordulót követően három vereséget és két döntetlent követően, kőkemény 2 ponttal sereghajtók.A balmaziújvárosiak valamivel fényesebb kilátásokkal várhatják a folytatást a felcsút ellen, hiszen az előző fordulókban pontokat csentek el a Viditől, a Honvédtől és hatalmas meglepetésre 4:0-ra kiütötték a DVTK csapatát is,jelenleg a 10. helyen állnak a tabellán.A két csapat előző három egymás elleni mérkőzésén 1 Puskás győzelem, 1 Balmaz siker és 1 döntetlen született.

 

A Puskás Akadémia Balmazújváros elleni bajnokiját a televízió nem közvetíti, ám az m4sport.hu oldalán élőben követhetik az összecsapást!!!!

 

 

Újpest FC – Diósgyőri VTK

diosgyor-ujpest-nso.jpg

 (kép forrása : nso.hu)

 

Az Újpest zárt kapus mérkőzésen fogadja a DVTK csapatát a 6. forduló szombati játéknapján.A lila-fehérek 6 ponttal a 9. helyen állnak szezonbeli mérlegük egyelőre három döntetlen, egy győzelem és egy vereség.Soron következő ellenfelük a Diósgyőr jelenleg a tabella 4. helyén áll 8 ponttal.A miskolciak mérlege két döntetlen, két győzelem és egyetlen vereség.A lilák számára a múltkori zárt kapus meccs szerencsét hozott, hiszen azon a találkozón a Vasas ellen otthon tudták tartani a három pontot.Hogy most is szerencsét hoz e nekik az üres lelátó, az 20:30-tól kiderül.

 

Az Újpest Diósgyőr elleni bajnokiját az M4 Sport és m4sport.hu élőben közvetíti 20:30-as kezdéssel!!!!

Szólj hozzá

sport foci magyarfoci mlsz hungary meccs miskolc otp football labdarúgás meccsnap felcsút mezőkövesd ute újpest nb1 kispest diósgyőr dvtk ujpest budapest honvéd zsóry DVTK Honvéd magyarfutball magyarbajnokság puskásakadémia m4sport sporthungaria otpbankliga bphonvéd mezőkövesdzsóry Újpestfc hungarianfootball otp6 puskasakademiafc