2018. jún 02.

A Diósgyőriek az életükért küzdenek majd...

írta: sporthungaria
A Diósgyőriek az életükért küzdenek majd...

 DIÓSGYŐRI VTK – VIDEOTON FC

dvtkvideoton_origo_hu.jpg

(kép forrása: origo.hu)

 

A Vidi már bajnok, a Diósgyőriek pedig az életükért küzdenek majd...

 

A DVTK csapata számára csak a győzelem elfogadható. Jelenleg 33 ponttal a 12., azaz sereghajtó, biztos kiesést jelentő helyen állnak.Ha az esti mérkőzésen sikerül legyűrniük a friss bajnok Videotont, akkor még van számukra halvány remény, a Vasas, a Balmazújváros és  Haladás meccseinek végeredményeitől függően.Amennyiben kikapnak a Viditől, azonnal megnyílik előttük a másodosztály ajtaja.

Míg a miskolciaknak hatalmas téttel bíró, mindent eldöntő mérkőzés lesz a mai, addig a Videoton számára már csak levezetés, örömünnep, hiszen múlt héten a Honvéd legyőzésével már bebiztosították maguknak az aranyat, ezzel történelmük során 3. bajnoki címüket megszerezve. A menny és a pokol jelenhet meg tehát szemünk előtt, amennyiben egy azon pályán bajnoki címet ünnepel az egyik fél, a másik pedig a könnyeit hullajtva búcsúzik az első osztálytól.

 

2018.06.02 – 19:00

 

Miskolc, Diósgyőri Futball és Atlétikai Stadion

 

Játékvezető: IVÁNYI ZOLTÁN

Tartalékjátékvezető: GARAI PÉTER

Asszisztensek: BUZÁS BALÁZS, MEDOVARSZKI JÁNOS

Alapvonali játékvezetők: BOGNÁR TAMÁS, BOGÁR GERGŐ

Szólj hozzá

sport magyarfoci mlsz futball miskolc football labdarúgás fehérvár videoton nb1 diósgyőr dvtk vidi záróforduló sportblog DVTK magyarbajnokság sporthungaria otpbankliga hungarianfootball otp33