2017. aug 05.

OTP Bank Liga 4.fordulója előtt / 1.rész

írta: sporthungaria
OTP Bank Liga 4.fordulója előtt / 1.rész

A szombati játéknap előtt...

Milyen gyorsan telik az idő.. nemrég még azt vártunk, mikor indul végre a magyar fociszezon .. azóta pedig csakhogynem egy hónap telt el,mely rengeteg izgalmat és nem várt fordulatokat hozott számunkra.Ezen a hétvégén pedig immár a 4.fordulóval robog tovább a Labdarúgó NB1!!!! Szombaton és Vasárnap 3-3 mérkőzést rendeznek majd,ezekből 3-at az M4 Sport élőben közvetít majd.

Lássuk milyen párosítások várnak ránk a szombati játéknapon :

A 3 fordulót követően jelenleg listavezető helyen álló Diósgyőr a meglepetéseket tartogató,pontokat csenő újonc Balmazújvároshoz látogat, az atomvárosiak a Haladással meccselnek, a sereghajtó Puskás Akadémia pedig a címvédő Budapest Honvéd csapatát fogadja.


BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ FC – DIÓSGYŐRI VTK

dvtk.png(kép forrása:dvtk.eu)

Az előző szezonhoz képest egy remek formában levő ,magabiztos csapattal vágott neki az idei kiírásnak a DVTK együttese.Bódog Tamás csapata az elmúlt 3 forduló alatt ,veretlenül ,7 pontot szerzett ,amivel jelenleg a tabella éléről vághatnak neki a Balmaz Kamilla elleni összecsapásnak.A Balmazújvárosiak igazi meglepetés csapatnak számítanak a ligában és szorgosan csenik el a pontokat ellenfeleiktől.Ezidáig egyedül a Vasas ellen nem sikerült a bravúr,nem lennék meglepődve ha a szombati mérkőzésen a Diósgyőrt is megtréfálnák(semmi sem kizárt).A meccs pikantériája,hogy a Balmazújvárosiak jelenlegi vezetőedzője Horváth Ferenc az előző szezonban a DVTK kispadjáról irányított.

(Balmazújváros, Balmazújvárosi Városi Stadion, 18.00)

M4 SPORT / ÉLŐ

 

PAKSI FC – SWIETELSKY HALADÁS

298420_szombathelyi_swietelsky_haladas_paksi_fc_nso_hu.jpg(kép forrása:nso.hu)

Atomvárosba érkezik a Haladás,avagy a 8. és 9. helyezett csatája a 4.fordulóban.A paksiaknak nem sikerült túl jól a rajt az idei szezonban.Két döntetlen és egy vereség a jelnlegi mérlegük,s mindössze két pontot sikerült levadászniuk eddig.Az előző szezonbeli remeklésükhöz képest nem ezt várná tőlük az ember.A Haladás is csak a Debrecen ellen megnyert meccsnek köszönheti árválkodó 3 pontját.Az előző két meccsükön is elhasaltak,legutóbb a Diósgyőrtől kaptak ki meglepően nagy gólkülönbséggel.

(Paks, Fehérvári úti Stadion 20.00)

 

PUSKÁS AKADÉMIA FC – BUDAPEST HONVÉD

nso_hu_1.jpg (kép forrása:nso.hu )

A Puskás Akadémia csapatának nem sikerült valami fényesre a nagy visszatérés.A Pintér Attila vezette gárda 3 forduló után mindössze egyetlen ponttal sereghajtó.A szombati játéknapon a címvédő Honvédot fogadják majd Felcsúton.A kispestiek sem kezdték jól az idényt ,három mérkőzésükből egyet nyertek meg,még a Haladás ellen a bajnoki rajtnál,azóta mindössze két döntetlenre futotta,jelenleg a 6.helyről várják a folytatást.

(Felcsút, Pancho Aréna, 20.30)

M4 SPORT / ÉLŐ

Szólj hozzá

sport foci mlsz hungary meccs futball football labdarúgás felcsút haladás paks nb1 kispest honvéd diósgyőr atomváros DVTK HUN magyarbajnokság puskásakadémia m4sport sporthungaria otpbankliga paksifc swietelskyhaladás budapesthonvéd nemzetibajnokság balmazujváros hungarianfootball balmazkamilla otpbankliga4