2017. máj 26.

Mi újság a klubok háza táján az utolsó forduló előtt ?

írta: sporthungaria
Mi újság a klubok háza táján az utolsó forduló előtt ?

Mi újság a klubok háza táján az utolsó forduló előtt ?

Mint azt minden magyar futballt kedvelő és szerető szurkoló tudja,sajnos május 27.-én szombaton a 33.fordulóval véget ér az OTP Bank Liga 2016/2017-es kiírása.Kicsit körbe nézünk néhány klubnál , mi is történt a csapatok háza táján az elmúlt egy hétben az utolsó bajnoki forduló előtt :

Újpest FC :

balacza24_hu.jpg(kép forrása : 24.hu)

°11 év után ,300 élvonalbeli mérkőzéssel a háta mögött búcsút int a Megyeri Útnak az Újpest veterán hálóőre Balajcza Szabolcs. A rutinos kapus szívesen búcsúzna a szombati Ferencváros elleni derbin ,de ez már nem rajta ,hanem az újpesti vezetőségen múlik,akikkel az utóbbi időben igencsak megromlott a viszonya . Kikerült a keretből s már nem számoltak vele alapemberként és csapatkapitányként sem, ráadásul a múlt heti Haladás elleni mérkőzés után Nebojsa Vignjevic vezetőedző jelentette be,Balajcza távozását a lila-fehérektől.Hogy hol folytatja pályafutását az a jövőhéten kiderül.

bardhiujpestfc_hu.jpg(kép forrása : ujpestfc.hu )

°Enis Bardhit kiszemelte magának a Videoton.A fehérvári együttes Kovács Istvánt ,Barczi Dávidot és Bódi Ádámot is beáldozná a sikeres transzfer érdekében a liláknak. A vidinek azonban hatalmas riválisai is akadnak , mégpedig a Bundesligából. Felreppentek olyan hírek ,amelyek szerint a Borussia Dortmund és a VFB Stuttgart csapata is vinné a fiatal macedón támadót. Komoly érdeklődésüket mi sem bizonyítja jobban ,minthogy a két első osztályú német klub megfigyelői már élőben is megnézték kiszemeltjük játékát. Bardhi jövőjéről egyébként majd csak az U21-es Vb után születik döntés. /Legvalószínűbbnek az tűnik ,hogy a Dortmund lesz a befutó./

+ °Két év után ismét igazolhatnak játékost a lila-fehérek.Már megvannak a kiszemeltek is.


Ferencvárosi TC :

Még gyakorlatilag vége sincs a szezonnak ,azonban máris nagy a jövés-menés a Ferencváros háza táján.Kijelenthetem,hogy a legtöbb történés a héten náluk zajlott.


weltfussball_atdjuricin.jpg(kép forrása : weltfussball.at)

°Az már biztosra vehették a Ferencváros szurkolói,hogy a tavaly ősszel nagy reményekkel szerződtetett Marco Djuricin biztosan távozik a klubtól. Thomas Doll már egyáltalán nem is számol a 24 éves osztrák támadóval ,az utolsó bajokin és a Vasas elleni Magyar Kupa döntőben sem lép már pályára. Djuricin a magyar bajnokság után visszatér Ausztriába ,vélhetően a Strum Grazban folytatja pályafutását.

kleinheisler-laszlo-1-e1485239361286-1024x57624_hu.jpg(kép forrása : 24.hu )

°Biztos távozója a budapesti zöld-fehéreknek az Osloi hős ,Kleinheisler Lászlói is. Ő Werder Bremen csapatától érkezett kölcsönbe ,s a szezon után újra kölcsön adja majd a német klub ,egyes hírek szerint Lengyelországba vezet útja ,a Lech Poznan csapatában folytathatja.


176073_bode_danielmandiner_hu.jpg(kép forrása : mandiner.hu)

°Pletyka? Meg nem erősített sajtóértesülések szerint Böde Dániel az élvonalba frissen feljutó Puskás Akadémia csapatához igazolhat a nyáron.A Fradi kedvencet állítólag Pintér Attila csábítgatja Felcsútra..


fradi_hu.jpg(kép forrása : fradi.hu )

°Két fiatal ,saját nevelésű játékosával írt alá profi szerződést a Fradi ,Gera Dávid és Nagy Gábor személyében.

48294fradi_hu.jpg(kép forrása : fradi.hu)

°Friss! A legújabb Fradi kedvenc ,Kundrák Norbert is profi szerződést kötött a Ferencvárossal !

jochapress_hu.jpg(kép forrása : csakfoci.hu)

°Távozik a Fradi védelem két meghatározó játékosa Emir Dilaver és Michal Nalepa. Nalepa már aláírta szerződését a Lechia Gdansk együttesénél,Dilaver pedig valószínűleg a Lech Poznannál köthet ki.

10601173_8c2b0e4cb8c217cdd1d98116ab5edf12_wmindex_hu.jpg(kép forrása : index.hu)

°Legfrissebb információk szerint magyar válogatott labdarúgót igazolhat nyáron a Ferencváros Priskin Tamás személyében.A Slovan és a Fradi szóban legalábbis már megegyeztek egymással.


f8b1cadec62adbd1ea650afecbeb6244allevents_in.jpg(kép forrása : allevents.in)

° Az OTP Bank Liga 33. fordulójában játsszák a Ferencváros - Újpest Derbit is ,ami évtizedek óta Magyarország legnézettebb futball mérkőzésének számít. A két ősi rivális szombati mérkőzését a Videoton - Honvéd aranycsatája miatt nem közvetíti a televízió.A szurkolók az m4sport.hu oldalán viszont élőben nyomon követhetik a fővárosi derbit.

°A két csapat 220. bajnoki mérkőzésére készül egymás ellen. Örök mérlegük : 99 Fradi , 59 döntetlen és 61 Újpesti győzelem.


Debreceni VSC :

leonel_pontesrangado_hu.jpg(kép forrása : rangado.hu)

°Az utolsó forduló előtt menesztették a Loki portugál vezetőedzőjét , Leonel Pontest.Vele együtt távozott a két pályaedző , Jose Pratas és Pedro Illharco is.A klub irányítását Herczeg András vette át ,s a DVTK elleni kiesési rangadón már ő fog dirigálni a kispadról.


haon_huloki.jpg(kép forrása : haon.hu)

°A Loki drukkerei kiakadtak! A diósgyőriek ugyanis csak 360 jegyet bocsátottak rendelkezésükre a vendégszektorba,ami egyébként 774 fő befogadására képes. A Loki Szurkolók Egyesülete facebook közleményben illetve levélben adott hangot felháborodásának a DVTK vezetősége felé.

°A mai nap folyamán pedig az egyeztetések eredményeképp további 120 belépőjegyet biztosított a Diósgyőr a Debreceni szurkolók számára. A kiesési rangadóra egyébként minden jegy elkelt,telt ház előtt játsszák le utolsó szezonbeli mérkőzésüket a csapatok.

Diósgyőri VTK :

napos_oldal_dvtk_tv.jpg(kép forrása : dvtk.eu)

°Napos oldal címmel indította útjára hivatalos klubtelevízióját az M4 Sport műsorán a csütörtök délután a DVTK.

timthumbstarsandfriends_hu.jpg(kép forrása : dvtk.eu)

°Szívesen maradna a Diósgyőr csapatánál a Puskás Akadémiától kölcsön érkezett fiatal támadó,Makrai Gábor.


Videoton :

vidi_hu.jpg(kép forrása : vidi.hu)

°Megműtötték a Videoton válogatott védőjét Fiola Attilát,aki a múlt heti Ferencváros elleni bajnokin szenvedett belső oldalszalag szakadást.Az operáció jól sikerült,előreláthatólag 3 hónapot kell kihagynia a játékosnak.

 

img_6023.jpg
(kép forrása : rbd.ultras.com)

°A Videoton FC hivatalos közleménye szurkolóinak a szombati Honvéd elleni bajnokival kapcsolatban:

A vendégjegyek is elfogytak

"Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy érvényes belépő nélkül semmiképpen se induljanak útnak, mert a helyszínen nem lesz jegyértékesítés a Bozsik Stadion vendégszektorába!
A vendéglátó klub a Vidi-szurkolók számára a stadion vendégszektorának álló, valamint A és B szektorát nyitja meg, ahova a Puskás Ferenc utca felől léphetnek be drukkereink.
Gépjárművel érkező szurkolóink a stadion környéki utcákban ingyenesen tudnak majd parkolni meccsnapon.

Közlekedés

A gyorsabb haladás érdekében a XIX. kerületi Rendőrkapitányság szervezett kíséréssel segíti szurkolóinkat a Bozsik Stadionhoz vezető útvonalon szombaton, az aranyrangadó előtt. Azok a Vidi-drukkerek, akik igénybe kívánják venni a rendőrségi felvezetést, legkésőbb 17.30-ig érkezzenek meg az M0-ás autópálya 19-es számú kilométerénél található OMV benzinkút parkolójába, ahonnan 17.45-kor indul majd a konvoj."
A rendőrkapitányság kéri azokat a szurkolókat, akik nem kívánnak csatlakozni a szervezett felvezetéshez, hogy lehetőség szerint ne hajtsanak be a fővárosba, mert a Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzés miatt az Üllői út környékén torlódások várhatók. Az egyénileg érkezők számára a Bozsik Stadionig az M7-M0-M5 útirányt javasolják.
A gépjárművel érkezők számára a vendéglátó klub külön vendégparkolót nem biztosít, az autókkal a stadion mellett a Vaslemez utcában parkolhatnak szurkolóink, és a stadionba a Temető közben lévő kapunál léphetnek be.
A gépjárművel érkezők számára a vendéglátó klub külön vendégparkolót nem biztosít, az autókkal a stadion mellett a Vaslemez utcában parkolhatnak szurkolóink, és a stadionba a Temető közben lévő kapunál léphetnek be.
Azon szurkolóinknak, akik nem jutottak ingyenes vonatjegyhez, ajánljuk figyelmükbe a 15:48-kor, illetve 16:48-kor Székesfehérvárról induló járatokat, előbbivel 17:37-re, utóbbival 18:37-re érhetnek Kispestre.

Pályára mászni tilos!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a vendégszektor kerítésen átmászni, a pályára belépni szigorúan TILOS és büntetést von maga után! Kérjük Önöket, ezt a mérkőzés eredményének alakulásától függetlenül tartsák be! Aki a nézőtérről elzárt területre lép vagy e területre bármit bedob, bűncselekményt követ el. A jogsértést elkövető személyt a rendezők visszatartják és a rendőrhatóságnak átadják!"

Budapest Honvéd :

nso_hu.jpg(kép forrása : nso.hu)

°Izraeli csapatok versengenek Eppel Mártonért.Az NB1 góllövőlistáját 15 találattal vezető kispesti csatár iránt a Hapoel Beer-Seva és a Maccabi Haifa is érdeklődik.

°Szombaton ki-ki mérkőzésen dől majd el a bajnoki cím sorsa a Honvéd és a Videoton között a Bozsik Stadionban.A meccset felfokozott érdeklődés övezi,már szinte egy héttel a a találkozó előtt minden jegy elkelt.Az arany rangadóra összesen 8516 szurkolót várnak majd.


10605_ultras_kispestrangado_hu.jpg(kép forrása : rangado.hu)

° A Budapest Honvéd hivatalos közleménye a szombati bajnoki döntővel kapcsolatban szurkolói felé:

Közlekedés

"Kérünk mindenkit, hogy tömegközlekedéssel közelítse meg a Bozsik Stadion területét, mivel a nagy érdeklődés, útfelújítási munkálatok és építkezések következtében nem lesz parkolóhely a környéken!
A Budapest Honvéd FC megállapodott a BKV-val, amely külön járatokat indít a Shopmarktól (korábbi nevén Europark), a Bozsik Stadionhoz. A buszok a 42-es villamospótló megállójából indulnak 16:00-tó. Ezzel párhuzamosan a menetrendszerű járatok is indulnak. A Bozsik Stadion ezen felül vonattal is megközelíthető a Nyugati pályaudvarból az S21-es jelzésű lajosmizsei személyvonattal, amely minden óra 18 perckor indul és 20 perc alatt ér a stadion melletti, Kispest nevű vasútállomásra.
A mérkőzés után 21:00-tól indulnak visszafelé a különjáratok a Shopmark (Europark) irányába. A buszok a 42-es villamospótló buszok megállójából indulnak. Szintén indulnak vonatok is a Nyugati pályaudvar irányába, 21:20-kor és 22:20-kor, Kispest vasútállomásról.
Kérjük szurkolóinkat, hogy legkésőbb 17:00-ra már érkezzenek meg a Bozsik Stadionba, mert a nagy létszám miatt a szokásosnál több időt vesz igénybe a beléptetés."

Szurkolói nap

"Csak a Budapest Honvéd FC – Videoton FC mérkőzésre érvényes jeggyel, vagy érvényes szezonbérlettel látogatható a családi nap. A családi szektorban helyet kapó programok 13:00-16:15-ig látogathatók. 16:15-kor a családi szektort el kell mindenkinek hagynia. 17:00-kor kezdődik meg a hivatalos beléptetés a mérkőzésre. Ekkor tovább folytatódnak a családi szektor programjai, de már csak az ebbe a szektorba érvényes belépővel rendelkező szurkolóink látogathatják."

Közös ünneplés a csapattal

"Szigorúan tilos felmenni a pályára a mérkőzés előtt, alatt és azután is! Aki ezt a szabályt megszegi azzal szemben intézkedni fognak a helyszínen lévő biztonsági szolgálat, illetve a hatóság emberei.
A díjátadó ceremónia után (abban az esetben is, ha bajnokok leszünk, illetve abban az esetben is, ha másodikak) a műfüves pályán tartjuk meg a közös ünneplést a csapattal. Mindenkit megkérünk, aki szeretne közösen ünnepelni a játékosainkkal, hogy a díjátadás után fáradjon az I-es kapu mellett található műfüves pályára."

 

tipper_io.jpg(kép forrása : tipper.io)

Az OTP Bank Liga 33. fordulójának programja :

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC ° kiesési rangadó
Ferencvárosi TC - Újpest FC °A DERBI
Szombathelyi - Haladás - Gyirmót FC °A Gyirmót utolsó élvonalbeli mérkőzése
Paksi FC - MTK Budapest ° Az MTK is a kiesés elől menekülne
Budapest Honvéd - Videoton FC ° AZ ARANY CSATA
Vasas FC - Mezőkövesd - Zsóry FC ° Dobogó a tét a budapesti piros-kékeknél

 

 

 

 

Szólj hozzá

sport foci magyarfoci mlsz futball labdarúgás ftc ute újpest videoton ferencváros fradi nb1 kispest honvéd diósgyőr vidi DVTK DVSC 33.forduló magyarbajnokság utolsó forduló sporthungaria utolsó meccs otpbankliga hungarianfootball arany csata bajnokicím otpbankliga33