2017. máj 06.

Az OTP Bank Liga 30. fordulója következik !!!!

írta: sporthungaria
Az OTP Bank Liga 30. fordulója következik !!!!

Május 6.-án szombaton ,szép lassan a végéhez közeledve, már már a célegyenesbe kanyarodva ,immáron a 30. fordulóval dübörög tovább a Labdarúgó NB1!!!!

DEBRECENI VSC – ÚJPEST FC

Menekülés a győzelembe ??

ujpestdvsc_forrasdvsc_hu.jpg
(kép forrása : dvsc.hu)

Csakis a győzelem lebeghet most a Debreceniek szeme előtt,hiszen a Lokinak hatalmas szüksége lenne rá ,hogy az Újpest elleni találkozón begyűjtsék a három pontot és ellépjenek a kieső zónából.A maga 34 pontjával a DVSC 11. helyet foglalja el a tabellán ,a bajnokságtól már biztosan búcsúzó Gyirmót előtt.

(Debrecen, Nagyerdei Stadion, 18.00)

Live stream : m4sport.hu

 

GYIRMÓT FC GYŐR – DIÓSGYŐRI VTK

A Gyirmótnak már annyi , a DVTK viszont megléphet a kieső zónából..

629dvtk_gyirmot_forras_nso_hu.jpg

(kép forrása: nso.hu)

A Gyirmót csapata szerény 20 pontjával immár az NB1 első biztos kiesője.A sereghajtónak már nem oszt nem szoroz,hogy ezen a találkozón nyernek e vagy veszítenek , a Miskolciaknak viszont annál inkább. Jelenleg 34-34 ponttal egymás mellett állnak a tabella kieső zónájában a Lokival,igaz a Diósgyőr egy hellyel előrébb sorolt ,jobb gól átlag mutatóval a 10.pozícióban várja a folytatást. A DVTK egy győzelemmel és a többi csapat mérkőzéseinek eredményeitől függőleg (DVSC-UTE , MTK-FTC) akár meg is léphet a kieső zónából.

(Gyirmót, 18.00)

Live stream : m4sport.hu

 

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–BUDAPEST HONVÉD

Itt már nem hibázhat a Honvéd,ha bajnok akar lenni..

honved-mezokovesd_forras24_hu.jpg

(kép forrása : 24.hu)

A bajnokesélyes Honvéd csapatát fogadja az OTP Bank Liga 30.fordulójában a Mezőkövesd.A kispestiek ugyan vezetik a bajnokságot 53 ponttal , ám a Videoton azonos pontszámmal ,(bár rosszabb mutatókkal) ,vészesen a nyakukon liheg. A Honvédnak nem szabad hibáznia ,mindenképpen győzniük kell ,ha meg akarják nyerni a bajnokságot. A Mezőkövesd jelenleg a tabella 8. helyéről várja a találkozót 35 ponttal .Nekik is szükségük van minden pontra ,hiszen a mögöttük álló kieső zónában levő csapatoknak csak 1-2 pont lemaradásuk van. A Zsórynál az előző fordulóban még Tomiszlav Szivics foglalt helyet a kispadon,edzőváltás után Radványi Miklós vette át a csapat irányítását. Rendkívül izgalmas meccsnek ígérkezik.

(Mezőkövesd, 18.00)

Live stream: m4sport.hu

 

VASAS FC – PAKSI FC

Minden pont számít a hajrában..

paksvasas_forrasvasasfc2.jpg

(kép forrása : vasasfc.hu)

A Vasas jelenleg a tabella 3. helyén áll 47 ponttal a bajnokságban,ám szorosan mögöttük már ott robog a mindenképpen dobogóra éhes Ferencváros csapata,ezért mindenképpen bele kellene húzniuk a piros-kékeknek,ha életben akarják tartani bajnoki esélyeiket vagy megtartani dobogós helyezésüket. A Paks biztosan nem fogja magát könnyen adni ,hiszen tavasszal a kiesés széléről tornázták fel magukat a közép mezőnybe (7.hely 38 pont).Az elmúlt három mérkőzés alatt kicsit eltévedtek és ha nem találnak magukra akár vissza is kerülhetnek oda,honnan nagy nehézségek árán,de felkapaszkodtak.Minden pontra szükségük van.

A mérkőzést az M4 SPORT élőben közvetíti majd 18:00-ás kezdéssel!

(Újpest, Szusza Ferenc Stadion, 18.00)

Élő : M4 SPORT

 

VIDEOTON FC – SWIETELSKY-HALADÁS

Az arany árnyékában..

videotonhaladas2_forras_vidi_hu.jpg

(kép forrása: vidi.hu)

A 2. helyezett Videoton az 5. helyezett Haladás csapatát látja vendégül a Felcsúti Pancho Arenában. A Vidin hatalmas a nyomás ,mindenképpen a győzelemre fognak hajtani,hiszen a Honvéd árnyékaként ők is bajnokesélyesnek mondhatják magukat. Malmukra hajthatja a vizet ,hogy a Hali idegenben gyengébben teljesít..

(Felcsút, Pancho Aréna, 18.00)

Live stream : m4sport.hu

 

MTK BUDAPEST – FERENCVÁROSI TORNA CLUB

Dobogóra éhes Fradi és Örökrangadó..

629mtk_ftc_forras_nso_hu.jpg

(kép forrása : nso.hu)

Bajnoki esélyük ugyan elszállt ,de a dobogóról semmiképp sem szeretnének lemondani a fővárosi zöld-fehérek.Győzelemre éhesen ,dobogóra éhesen indulnak útra az Új Hidegkuti Stadionba. Habár jelenleg az MTK-é a a teljes mezőnyben a leghosszabb veretlenségi sorozat , az elmúlt fordulókban újra magára találó Fradi most megszakíthatja ezt az örökrangadón.

A mérkőzést az M4 SPORT élőben közvetíti 20:30-tól !!!!

(Új Hidegkuti Stadion, 20.30)

Élő : M4 SPORT

 

 

Szólj hozzá

sport foci mlsz futball labdarúgás mezőkövesd videoton vasas nb1 honvéd gyirmót ujpest 30.forduló Ferencváros Paks MTK Haladás DVTK DVSC magyarbajnokság sporthungaria otpbankliga otpbankliga30