2016. nov 18.

A válogatott szünet után ismét az NB1-é a főszerep!!!!

írta: sporthungaria
A válogatott szünet után ismét az NB1-é a főszerep!!!!

Szombaton az OTP Bank Liga 16. fordulójával tér vissza a válogatott szünet után az NB1 !!!!

00-sliderimage-otp.jpg

 

Nyeretlenek harca!

GYIRMÓT FC - ÚJPEST FC

ujpestgyirmot.jpg
A Gyirmót és az Újpest is hetek óta nyeretlen az OTP Bank ligában.Az Újpest csapatáé jelenleg a bajnokságban az élő nyeretlenségi és veretlenségi rekord is .Immár kilenc forduló óta nyeretlen a lila-fehér alakulat.Legutóbbi három mérkőzésüket döntetlenre hozták.A gyirmótiak sem állnak valami fényesen.Hazai pályán gólszegénységben szenvednek ,legutóbbi négy meccsüket pedig elveszítették.A két csapat legutóbbi találkozóján az Újpest 3-1-re verte az újoncot az Ilovszky Stadionban.

(Gyirmót , 15 : 30) (m4sport.hu)Live stream

 

Vajon folytatódik a Pintér csapat menetelése a tabella második helyezettje ellen is ?

MEZŐKÖVESD-ZSÓRY FC - VIDEOTON FC

vidikovesd.jpg

A Vasas mögött jelenleg második helyen tanyázó Videoton ebben a fordulóban a Mezőkövesdhez látogat.Pintér Attila csapata az elmúlt hetekben igencsak összekapta magát hiszen remek sorozatot produkálnak. Négy meccse veretlenek és ennek az eredménynek köszönhetően a tabella aljáról sikerült felkapaszkodniuk a egészen hatodik helyre.A két csapat augusztusban Felcsúton játszott egymás ellen ,akkor a Vidi nyert 2-0-ra.

(Mezőkövesd ,15:30)(m4sport.hu) Live stream

 

Sikerül e a Lokinak 2010 után bajnoki mérkőzést nyernie az MTK otthonában ?

MTK BUDAPEST - DVSC-TEVA

debrmtk.jpg

A 16. fordulóban az MTK immár az újjáépített Hidegkúti Nándor Stadionban fogadja a Debrecen csapatát.A Lokinak nagyon jól megy idegenbeli szereplése az utóbbi időkben,bár a mérkőzés apropóján kiemelve a DVSC együttesének 2010 májusa óta nem sikerült nyernie bajnoki mérkőzést a kék-fehérek otthonában.A Debrecen jelenleg a 7.,míg az MTK a 9. helyet foglalja el a tabellán.A két csapat legutóbbi találkozója 1-1-es döntetlent hozott a Nagyerdei Stadionban.

(Budapest ,Hidegkúti Nándor Stadion ,15:30)(m4sport.hu)Live stream

 

Véget ér e a Diósgyőri rémálom ?

DIÓSGYŐRI VTK - SZOMBATHELYI - SWIETELSKY HALADÁS

haladas-kiraly-nemzetisportponthu.jpg

A DVTK csapata az idén igencsak pocsék formában van . 15 forduló után mindössze 12 ponttal az utolsó helyen állnak a bajnokságban.Stadionjuk felújítása miatt Debrecenben fogadják a Haladást. A Hali sem teljesít valami meggyőzően az utóbbi időszakban . Az elmúlt hat fordulóban mindössze 5 pontot sikerült bezsebelniük a Szombathelyieknek.Jelenleg 22 ponttal az 5.helyen állnak a 4.Honvéd mögött. A két csapat legutóbb Sopronban játszott egymás ellen,a mérkőzés végül 3-1-es Hali sikerrel zárult.

(Debrecen ,15:30)(m4sport.hu)Live stream

 

Megtartja e veretlenségét hazai pályán a Paks ?

PAKSI FC - BUDAPEST HONVÉD

honved-paks_16_babar_0029.jpgNagy lendületet adhat a Paksnak,hogy az előző fordulóban sikerült idegenben legyőzniük a címvédő Ferencvárost,illetve,hogy hazai pályán még veretlenek. Csertői Aurél csapata a Honvédot fogadja a bajnokság 16. fordulójában. Az atomvárosiak 16 ponttal a 10. helyen állnak,míg ellenfelük a Budapest Honvéd 24 ponttal a dobogó előtt topog a 4.helyen. Legutóbbi mérkőzésükön a Honvéd nyert 3-1-re a Bozsik-Stadionban. A mérkőzést az M4 SPORT élőben közvetíti 15:30-tól.

(Paks ,15:30) M4 SPORT ÉLŐ

 

Mire megy egymással a címvédő és az éllovas ?

VASAS FC - FERENCVÁROSI TC

bodevasasfradi.jpgA forduló rangadóján a listavezető Vasas immár albérletben a Bozsik-stadionban fogadja a címvédőt.Várhatóan hatalmas harc lesz a két fővárosi csapat között,hiszen a Zöld-fehérek ledolgozhatják hátrányukat az éllovassal szemben.Ha sikerül megnyerniük a mérkőzést már csak 2 pont lesz a két gárda közötti különbség a tabellán.Amennyiben a Vasas győz ,úgy jelentősen elhúzhat a Fradi elől.A piros-kékek Szeptember 21. óta veretlenek a bajnokságban ,míg a Ferencváros a tavalyi szédítő meneteléséhez képest idén igencsak hullámzó teljesítményt nyújt.A két csapat legútóbb augusztusban az Üllői úton csapott össze ,ahol a Vasas győzni tudott idegenben 1-2-re. A mérkőzést az M4 SPORT élőben közvetíti 18:00-tól.

(Budapest ,Bozsik-stadion ,18:00) M4 SPORT ÉLŐ

Szólj hozzá