2017. feb 01.

Megemlékezés, összefogás, derbi!!!!

írta: sporthungaria
Megemlékezés, összefogás, derbi!!!!

Február 2.-án csütörtökön 19:00-tól jótékonysági MOL Liga mérkőzésen ,igazi jégkorong derbin csap össze a Ferencváros és az Újpest a Tüskecsarnokban.

A két ősi rivális közös cél érdekében fogott össze egymással,hiszen a mérkőzés teljes bevételét a Veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozóinak javára ajánlják fel.

ftcute-vigh-balazs.jpg

Mindkét klub érintett a szerencsétlenül járt busz tragédiájában,mivel a balesetben életét vesztette Vígh Balázs jégkorongozó is ,aki korábban mindkét csapat színeiben szerepelt.

vighbalazs2.jpg

  Vígh Balázs
 1986 - 2017 

Vígh Balázs 1993-ban a Mac Népstadion csapatában kezdte pályafutását még az előkészítő bajnokságban.1999-től 2009-ig volt a Ferencvárosi TC jégkorongozója. A fradival járta be a ranglétrát a kölyök bajnokságtól egészen a MOL Ligáig és az OB I.-ig.2010-2012-ig az Újpest csapatát erősítette.2014-2016-ig a Tisza Volán SC színeiben szerepelt a Szerb bajnokságban.

 

A Fradi és az Újpest játékosai utolsó előtti MOL-Liga alapszakasz mérkőzésükön emlékeznek meg egykori csapattársukról.

A szervezők bíznak abban ,hogy minél több pénz gyűlik majd össze (telt ház esetén kétezer nézővel akár kétmillió forint is összegyűlhet).Erre pedig minden esély megvan,hiszen a szurkolói csoportok is jelezték a közösségi oldalakon,hogy az ügy érdekében kilátogatnak a Tüskecsarnokba.

Belépőjegyek elővételben :

Ferencvárosi szurkolóknak :
Pesterzsébeti Jégcsarnok jegypénztára január 31. és február 1. között 16:00-19:00-ig
Felnőtt: 1000 - Diák/nyugdíjas : 500 -

Újpesti szurkolóknak :
Újpesti Jégcsarnok jegypénztára január 31. és február 1. között 17:00-19:00-ig

A fennmaradó jegyeket mindkét csapat szurkolói személyesen is megválthatják a mérkőzés napján a Tüskecsarnok jegypénztárában.

ftc_ute_szektor.jpg

A csütörtöki mérkőzés szektortérképe a kilátogató szurkolók számára.

 

Szólj hozzá

jégkorong derbi összefogás hoki megemlékezés újpest ferencváros verona buszbaleset molliga tüskecsarnok vighbalazs