2017. aug 17.

Az OTP Bank Liga 6. fordulója előtt

írta: sporthungaria
Az OTP Bank Liga 6. fordulója előtt

1.rész

Az OTP Bank Liga legfurcsább,legszétszórtabb fordulóját tartják ezen a héten.

A hatodik fordulót négy játéknapon rendezik majd ,mely köszönhető az államalapítási ünnepnek,a Debreceni virágkarneválnak és többek közt a világhírű brit énekesnek Robbie Williamsnek.

 

  Augusztus 23.-án érkezik hazánkba Robbie Williams, koncertjének pedig a Groupama Arena ad majd otthont.Mivel a show előkészületei több napot is igénybe vesznek,így a Fradinak már csütörtökön le kell játszania soron következő bajnokiját.

 

 A DVSC csapatának pedig pénteken kell pályára lépnie,ott a Debreceni Virágkarnevál borította fel a megszokott rendet,ugyanis a Nagyerdei Stadionban zajlanak hétvégén a karneváli előkészületek.

 

 A Videoton - Paks mérkőzést elhalasztják ebben a fordulóban,ezt az összecsapást Szeptember 6.-án pótolják majd.

 

 És ha már Robbie Williams ,akkor Groupama Arena és ha Groupama Arena akkor Ferencváros,és ha Ferencváros akkor latolgassuk a Fradi Haladás elleni esélyeit, ugyanis ezzel indul a labdarúgó NB1 6. fordulója csütörtök este.

 

 Ferencvárosi TC – Swietelsky Haladás

ftchaladas_fr_blikk_hu.jpg

(kép forrása : blikk.hu)

 

 A tabellán jelenleg hatodik helyen álló Ferencváros fogadja a hetedik helyen álló Haladás csapatát az OTP Bank Liga 6.fordulójának csütörtöki játéknapján. Noha a Fradi öt forduló után még veretlen,a zöld-fehér szimpatizánsok nem lehetnek elégedettek csapatuk eddigi teljesítményével.Döntetlen rajt a Puskás Akadémia ellen,x az Újpest elleni derbin,kiütés a Mezőkövesd ellen,majd egy újabb x a Paks ellen = 7 pont. A Hali ellen statisztikailag valamennyivel fényesebbek a kilátásaik,hiszen az elmúlt hét egymás elleni tétmeccsen 7/7-et a Fradi húzott be. Illetve a Szombathelyiek idegenbeli mérlege is elég gyengének mutatkozik,5/5 idegenbeli mérkőzésüket bukták el. Csütörtök este 18:00-kor kiderül mire megy egymás ellen a két csapat az Üllői úton.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

sport foci magyarfoci mlsz futball otp labdarúgás ftc haladás ferencváros fradi nb1 magyarfutball magyarbajnokság sporthungaria otpbankliga swietelskyhaladás hungarianfootball otp6 otpbankliga6