2017. feb 06.

Közeleg a PLAYOFF!!!!

írta: sporthungaria
Közeleg a PLAYOFF!!!!

A MOL-Liga alapszakasza a vasárnapi játéknappal hivatalosan is lezárult.

Az alapszakaszt a DVTK Jegesmedvék nyerték 95 ponttal ,mögöttük a második helyen az újdonsült Magyar Kupa győztes MAC Budapest 91 ponttal ,harmadik helyen zárt az Újpest csapata 77 ponttal,a Debrecen pedig 69 ponttal a negyedik lett.Továbbjutott a rájátszásba a Brassó,a Dunaújváros ,a Ferencváros és a Fehérvári Titánok.Búcsúzott a Galac ,a Belgrád és a Csíkszereda .

A továbbjutott csapatok a válogatott szünet után ,azaz bő egy hét múlva a MOL-Liga rájátszással térnek vissza a jégre. Hogy ki kivel és mikor játssza majd le mérkőzéseit az kedden reggel 10 órakor derül majd ki az MJSZ hivatalos sajtótájékoztatóján ,ahol az első négy helyezett (DVTK,MAC,UTE,DHK) választhatja meg ellenfelét az 5.,6.,7.,8.(BRASOV, DAB, FTC, FEHÉRVÁRI TITÁNOK) közül. Elsőként az első helyezett ,tehát a DVTK csapata választ,ők az 5.-8.helyezett közül bárkit választhatnak ,másodikként a MAC, ők a fennmaradó három csapat egyikét ,harmadikként az Újpest választhat majd ,nekik már csak két opciójuk marad ,míg a negyedik Debrecen ami marad alapon kapja meg párosítását a playoffra.


mool.jpg
A negyeddöntők első összecsapásaira február 14.-én ,kedden kerül sor.

Szólj hozzá

mac sport jégkorong mol ferencváros dab dvtk rájátszás playoff ujpest brasov icehockey molliga dhk sporthungaria fehérvárititánok