2016. nov 26.

Az NB1 17. fordulója jön !!!!

írta: sporthungaria
Az NB1 17. fordulója jön !!!!

Szombaton a Labdarúgó NB1 17. fordulójával folytatódik az OTP Bank Liga!!!!

ÚJPEST FC - MEZŐKÖVESD-ZSÓRY FC

Megtudja e állítani az Újpest a Zsóry fergeteges menetelését vagy a lilákon is átrobognak ?

mezokovujpest17.jpg

Az Újpest múlt héten Gyirmóton szakította meg hosszú nyeretlenségi szériáját. Egy ilyen rossz sorozat lezárása után nyilván újult erővel és győzelemre éhesen várják majd a bomba formában levő Mezőkövesd együttesét. A Pintér csapat fantasztikus szériában van ,egyenesen száguldanak felfelé a tabellán.Vajon a lila-fehéreknek sikerül megálljt parancsolni nekik vagy ezt a mérkőzést is behúzzák a vendégek ? Az Újpest jelenleg a hetedik ,a Zsóry pedig az ötödik. A két csapat legutóbbi augusztusi mérkőzésén az Újpest vitte el a 3 pontot Mezőkövesdről.(0-2).

Kecskemét, 15.30

m4sport.hu - live stream

 

 FERENCVÁROSI TC - GYIRMÓT FC

A címvédő a sereghajtót fogadja az Üllői úton.

gyirmotfradi17.jpg

A Fradinak mindenképpen nyernie kell , és pontokat gyűjtenie ,ha meg szeretné védeni bajnoki címét. A papírforma alapján ez a mérkőzés sima ügy lehet ,ám ahogy az már történt nem egyszer ,adódhatnak kellemetlen meglepetések is a zöld-fehérek hazai pályáján. A Ferencváros a tabellán jelenleg a harmadik helyen áll ,míg ellenfele a kieső zóna legutolsó helyén . A két csapat legutóbbi bajnokiján a Fradi zsebelte be a győzelmet Gyirmóton.(0-1).

Budapest, Groupama Aréna, 15.30

m4sport.hu - live stream

 

BUDAPEST HONVÉD - VASAS FC

A 17. forduló rangadója !!!!

vasashonved17.jpg

A forduló rangadóján két fővárosi csapat csap majd össze . A Honvéd fogadja az éllovas Vasas együttesét a Bozsik Stadionban. A Honvéd jó formában várja a találkozót ,míg az angyalföldi gárda teljesítménye egy kicsit visszaesett ,ennek ellenére még mindig vezetik a bajnokságot .A kispestiek jelenleg a negyedik helyről várják a találkozót .Amennyiben a Honvéd nyer ,feljöhetnek akár a tabella második helyére is ,amennyiben viszont a Vasas húzza be a mérkőzést ,úgy még nagyobb előnyre tenne szert követőivel szemben. A két csapat előző mérkőzésén 2-0-ra nyertek az angyalföldi piros-kékek az Ilovszky-Stadionban.

Budapest, Bozsik Stadion, 15.30

m4sport.hu - live stream

 

SWIETELSKY-HALADÁS - DEBRECENI VSC

A Debrecen ellen találna vissza a győzelem útjára a Haladás !

debrehali.jpeg

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Haladás albérletébe látogat a Debrecen. Mindkét csapatra kemény mérkőzés vár ,amit mindkét oldalon sérült játékosok hiánya nehezít meg.A Szombathelyiek teljesítménye elég hullámzó az utóbbi időben ,a hajdúságiak ellen találnának vissza a győzelem útjára. A Loki pedig győzelem esetén akár be is érheti a Szombathelyi gárdát. A Haladás jelenleg a hatodik ,a Debrecen pedig a nyolcadik a tabellán. A két csapat legutóbbi mérkőzése a Haladás vendég sikerével végződött Debrecenben.(0-1).

Sopron, 15.30

m4sport.hu - live stream

 

DIÓSGYŐRI VTK - PAKSI FC

Menekülés a kiesés elől!!!!

diosgyorpaks172.jpg

Az előző fordulóban 13 mérkőzés után végre győzni tudott a DVTK együttese , vajon visszatérnek e helyes útra az egyébként mostanság egészen jó formát mutató atomvárosiak ellen ? Egy biztos ,mindkét csapatnak hatalmas szüksége van a három pontra az alsóházban. A Diósgyőr jelenleg 15 ponttal a kieső zónában a 11.helyen ,míg Csertői Aurél csapata 17 ponttal a 10.helyen áll ,szintén a veszélyzóna szélén. A két együttes legutóbbi találkozóján 2-1-es Paksi győzelem született hazai pályán. A mérkőzést az M4 SPORT élőben közvetíti !!!!

Mezőkövesd, 15.30

m4sport - ÉLŐ!!!!

 

VIDEOTON FC - MTK BUDAPEST

A Vidi revansot venne az MTK csapatán ..

videotonmtk17.jpg

A második helyezett Videoton fogadja a kilencedik helyezett MTK-t Felcsúton a labdarúgó NB1 17. fordulójában. A fehérváriak a legutóbbi összecsapáson alul maradtak a kék-fehérekkel szemben ,ezért revansra készülnek .Mindenképpen kell nekik a három pont ,hiszen így még közelebb kerülnének az éllovas Vasashoz a tabellán. A mérkőzést az M4 SPORT élőben közvetíti!!!!

Felcsút, 18.00

m4sport - ÉLŐ!!!!

 

Szólj hozzá